Groepen

Stel u bent met 10 of meer personen en u wilt een bezoek brengen aan de Taverne? Dat is geen enkel probleem! Stuur een mailtje naar tavernehacienda@gmail.com of bel +324 84577304. Op die manier kunnen alle details vooraf besproken worden zodat bij aankomst alles vlekkeloos verloopt.  Ook grote groepen zoals 50 personen kunnen bij ons terecht voor een lunch, diner of borrel. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Koffietafels

Behalve voor begrafenissen, kan een koffietafel ook prima dienst doen aan groepen wandelaars of bij een familie reünie met de behoefde aan een eenvoudige lunch. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch.

Wij kunnen koffietafels verzorgen tot 50 personen.

  • Koffie en thee
  • broodjes kaas, achterham en cervelaatworst
  • stuk vlaai

Douchen

Wilt u zich na een flinke wandeling of fietstocht opfrissen? De camping biedt de mogelijkheid om te kunnen douchen tegen een kleine vergoeding van €3,50 per persoon.

Overnachten

Ben u als groep ook op zoek naar overnachtingsmogelijkheden? Camping Natuurlijk Limburg heeft hiervoor verschillende mogelijkheden zoals onderaan deze pagina beschreven. 


Camping Natuurlijk Limburg

Wij behoren bij de enige camping van de gemeente Voeren; Camping Natuurlijk Limburg. 

Het hele jaar kunt u hier terecht voor kamperen of het huren van een stacaravan / chalet, trekkershut, lodge of een appartement.  Nog eens de echte donkere nachten met sterren meemaken en wakker worden van fluitende vogels. Heerlijk genieten van rust, prachtig uitzicht en bourgondisch Limburg! Kijk onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie of klik op de button waarmee u direct wordt verwezen naar de site van de camping.