In 2014 is de oude materiaal opslag van hoeve de Cherimont omgbouwd tot de Taverne zoals we deze kennen. Deze is in de winter van 2020/2021 naar een iets modernere maar nog steeds gezellige inrichting gerenoveerd. De zaak en haar terras hebben uitzicht op het Gulpdal. Hierbij zijn er zowel buiten als binnen om en nabij de 60 zitplaatsen. De naam Haciënda is afgeleid van de voormalige naam van de bijbehorende camping. In de regio staat deze nog steeds bekend als Haciënda. 

De kaart van de Taverne draait voor ons om goed en eerlijk. Dit houdt in dat er met veel streekproducten wordt gewerkt van lokale ondernemers waar een eerlijke prijs tegenover staat. U bent welkom als u wilt lunchen, toch even niet wilt koken vanavond of gewoon een lekkere borrel wilt drinken. Het is voor ons belangrijk dat u bij ons op het gemak kunt genieten, vandaar de uitspraak: 'Goot aete en gèèr hie zeen'. Dit is Limburgs dialect voor: 'goed eten en graag hier zijn'.

Ook heeft de Taverne direct toegang tot de verschillende wandelroutes in de regio door de directe aangrenzing van het Veursbos. Dit bos valt binnen het knooppuntennetwerk van de provincie Limburg. Hierdoor kan er direct vanaf de Taverne een knooppuntenroute gelopen worden door de Gemeente Voeren. 

 

Via de onderstaande buttons kunt u direct naar doorverwezen worden naar de menukaarten en de openingstijden. Mocht u alsnog een vraag hebben kunt u altijd het contactformulier invullen of mij telefonisch contacteren. 

 

 

Didier